Misbrugskonsulent Erik Hansen

Misbrugskonsulent Erik Hansen

Misbrugskonsulent Erik Hansen er medindehaver af Møllen Erik Hansen, der har medvirket i udsendelsen Ultimatum, er internationalt certificeret Interventionist. Hans mange års erfaring med at lave interventioner, samt store uddannelsesmæssige baggrund, gør at han er Danmarks bedste til, at udfører professionelt tilrettelagte interventioner, hvor værdighed og respekt for deltagerne er i fokus.

Misbrugsbehandler, misbrugskonsulent og alkoholkonsulent Erik Hansen leder interventionen, men det er vigtigt at det foregår i samarbejde med familien og/eller arbejdspladsen. Grundelementerne i metoden er at hjælpe alkoholikeren og dennes pårørende til større indsigt i sig selv. På denne måde kan alkoholikeren og familien få øje på de potentialer det enkelte menneske indeholder. Disse potentialer skal danne basis for de ændrede livsværdier. Samarbejde med virksomheder Interventioner på arbejdsplader skal ligeledes foregå på en respektfuld og værdig måde. Medarbejderen skal efter end behandling, vende tilbage til virksomheden, uden at have en følelse af at være anderledes.

Samarbejdet mellem virksomheden og misbrugskonsulent Erik Hansen er i denne sammenhæng afgørende. Misbrugskonsulent Erik Hansen - Uddannelse Erik Hansen startede med at uddanne sig socialpædagog ved socialpædagogisk seminarium i Århus. Efterfølgende blev han uddannet Addiction Counselor, som i dansk tale hedder misbrugskonsulent, på det internationalt anerkendte uddannelsescenter i Hazelden, Irland. Erik Hansen har arbejdet som misbrugskonsulent, misbrugsbehandler og alkoholkonsulent, på flere Minnesota centre i Danmark. Han været uddannelsesleder på Alkologuddannelsen, og fungere som alkoholkonsulent, hvis misbruget er begrænset til alkohol.

Erik Hansen er med sin store erfaring og uddannelse en eftertragtet mand, som har været behandlingsansvarlig leder på et af landets førende offentlige Minnesotainstitutioner. Erik Hansen er en erfaren foredrags- og kursusholder i misbrugsrelaterede emner. Han formidler sine mange personlige erfaringer og store viden, på en meddrivende, troværdig, og respektfuld måde.

 

Kontakt os