Alkoholafvænning

Alkoholafvænning og motivation af alkoholmisbrugere

Har du brug for hjælp til at motivere én du kender til alkoholafvæning? - Så ring på døgntelefon 7026 1224.

Det er meget vanskeligt at overtale en nærtstående person til, at modtage en alkoholafvænning. Et forbesøg eller et besøg i hjemmet, kan løsne op og give en god start på alkoholafvænningen. Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri, og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkoholafvænning.

Læs mere om alkoholafvænning

 

 

AlkoholafvænningTil virksomheder og arbejdsgivere

Såfremt du er ansat i en virksomhed hvor der er en medarbejder, der har behov for alkohol afvænning, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an. Vi er hjælper gerne ved en eventuel intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkohol problem og den forestående alkohol afvænning.

Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkohol politik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkohol behandling, finansiering af behandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

 

 

Alkoholafvænning efter Minnesota modellen

Vi tager udgangspunkt i Minnesota modellen. Programmet tager udgangspunkt i AA-programmet, som er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere.

 

 

AlkoholafvænningAlkoholisme og alkoholafvænning

Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som depression, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, ulykker, osv. depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater.
Brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

Vi udfører alkoholbehandling og rådgivning af alkohol og medicin afhængige samt tilbyder hjælp til de pårørende. Alkohol afvænning - Behandlingscenter Møllen - DøgnTelefon 7026 1224

 

Kontakt os