Alkoholrådgivning tlf 7026 1224

Pårørende til alkoholiker

Er du i tvivl om du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller måske en af dine nærmeste har det? Så er du meget velkommen til at kontakte vores Alkoholrådgivning på tlf. 7026 1224. Sammen kan vi finde en løsning på problemet og tilrettelægge et handlingsforløb.

Alkoholrådgivningen rådgiver også medicin afhængige og tilrettelægger udtrapning af medicinmisbrug og afhængighed.

Læs mere om alkoholisme

 

 

Pårørende til misbruger

Det er både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til alkoholiker, og det er vanskeligt at finde en løsning. Ofte er det en befrielse at tale med en person som selv har prøvet det på egen krop. Som pårørende vikles man ind i et net af løgne som man ikke selv er i stand til at se eller finde en løsning på, derfor er alkoholrådgivning en nødvendighed.

Du er naturligvis velkommen til at besøge os og vi kan i særlige tilfælde komme på besøg hos dig, dette kræver en aftale. En samtale er gratis, uforpligtende og fortrolig.

 

Alkoholiker pårørende - alkoholmisbrug er ingen privat sag!

Det er ikke en privat sag hvor meget man drikker, da pårørende til alkoholiker også rammes af sygdommen. Pårørende til misbruger og især børn, bliver i den grad berørt, da deres forældre ikke kan yde den naturlige omsorg og pleje. 

Ydermere belaster sygdommen alkoholisme også venner og arbejdsplads, fordi alkoholen påvirker ens personlighed i negativ retning, og arbejdesindsatsen nedsættes i form af bl.a. sygedage og mangel på koncentration.

Derfor har vi på Behandlingscenter Møllen altid haft fokus på familien og arbejdsspladsen, som en hel naturlig del af alkoholbehandlingen. Vi tilbyder familiesamtaler, familiekurser og arbejdspladssamtaler, som giver redskaber til forståelse og accept af sygdommen og de udfordringer den medfører i fremtiden.  

 

Ultimatum - intervention

Mange prøver at lokke alkoholikeren til at modtage behandling. Løfter og lange argumenter om hvor skadelig alkoholmisbruget er prøves uden held.

Vi kan tilbyde at hjælpe med en intervention når forudsætningerne er tilstede. Ved en intervention kommer vores "Interventionist" og taler med familien og vennerne til alkoholikeren. Der aftales hvor og hvordan, alkoholikeren skal stilles overfor et valg. En intervention er kun muligt når nogle, som er tæt på alkoholikeren, er instillet på at hjælpe og at alkoholikeren ikke på forhånd ved, hvad der skal ske. Læs mere om interventioner.

Kontakt os

 

 

Til virksomheder og arbejdsgivere

Hvis virksomheden har en medarbejder, der drikker for meget, er vi behjælpelige med råd og vejledning. Vi kommer også gerne på besøg i virksomheden og tager "den vanskelige samtale" med medarbejderen. Vi kan også vejlede ved en eventuel intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem og køres i behandling. Vi har uddannet personale med meget lang erfaring i Intervention.

 

Alkoholrådgivning alle dage, døgnet rundt - Behandlingscenter Møllen - Døgntelefon 7026 1224 

 

læs mere om alkoholiker pårørende: Klik her