Torben Hein

Torben Hein har siden 1. december 2011 arbejdet på Behandlingscenter Møllen, som misbrugsbehandler. Torben begyndte sin arbejdsmæssige karriere, da han i 2004 kom ud af sit misbrug, og besluttede at vælge livet til. Torben gennemførte den pædagogiske fagpakke, med ønsket om at arbejde med mennesker, og kom i 2005 ind på pædagogisk grunduddannelse.

Torben Hein valgte herefter en ny vej og uddannende sig som terapeut i psykoterapi og misbrugsbehandling, som han afsluttede i 2010. Torben Hein har løbende arbejdet med domsanbragte unge på Nordjyllands rådgivningscenter. De unge var tynget af deres fortid. Flere af dem havde dobbelt diagnoser, der fyldte i hverdagen med udfordringer. Torben havde stor indflydelse på de unge og formåede, at hjælpe dem ud af Deres situation og vise vejen til et bedre liv. Lysten til at hjælpe udsatte mennesker, er tydelig i Torben Heins karriere og valg.

Foruden arbejdet på Nordjyllands rådgivningscenter, var Torben også været tilknyttet flere forskellige behandlingssteder som konsulent. Blandt andet Håbet, som er et behandlingscenter for unge mellem 18 og 26 år. Her var han ansvarlig for den terapeutiske og behandlingsmæssige del af behandlingen. Endvidere har Torben også arbejdet på et værested for aktive narkomaner og alkoholikere.

Behandlingscenter Møllen vægter faglighed højt, og tilbyder løbende Deres ansatte kurser, som er relevante for alkoholbehandling. Torben har blandt andet taget kursus ”Skam – den destruktive faktor”, hos Craig Nakke i 2015 og uddannet sig NADA akupunktør i 2012. Torben Hein har siden 2005 holdt foredrag, hvor emner som ”det at vokse op med et misbrug”, ”løsningen” og ”komme ud af et misbrug” har været i fokus. Faglighed og personlig udvikling er gennemgående når Torben holder foredrag.

Torben er hele tiden i personlig udvikling og er ikke bange for at springe ud i nye ting.

Han valgte derfor at melde sig til X-faktor, sammen med sin barndomsven Frank Clifforth. Han har i denne periode fuld opbakning fra sin arbejdsplads Behandlingscenter Møllen.

Mail: torben@mollen.dk