Alkoholproblemer - alkoholmisbrug

Alkoholproblemer - alkoholmisbrugHar du, eller en du kender, alkoholproblemer?

”Alkoholbehandling? Det har jeg ikke brug for!”

Lyder det bekendt?

Det er ingen skam at have et alkoholmisbrug. Men det er en skam ikke at gøre noget ved det!

 

Det kan ramme os alle

Alkoholmisbrug rammer uden hensyn til status eller baggrund.

Et alkoholproblem er ikke noget, der pludselig opstår. Det er et resultatet af en lang, snigende proces, der oftest foregår over længere tid, måske flere år.

Livsbegivenheder som sygdom, skilsmisse, dødsfald i familien, arbejdsløshed eller pensionering, kan skabe en uro i livets rammer, som får os til at søge tryghed. Her finder nogen det de søger gennem alkohol.

Derfor er et problem med alkohol ikke noget du skal skamme dig over.

Vi er her for at hjælpe.

Alkoholproblemer - alkoholmisbrug

Gør noget ved det før det er for sent!

Ved du, at du bruger alkohol uhensigtsmæssigt, så er du måske på vej ud i et misbrug.

Føler du, at du allerede har et misbrug, så kan du være på vej ud i problemer, der kan have store konsekvenser i livet.

Kom til os, inden dit forhold til alkohol får for store konsekvenser.

Vi tilbyder, at pårørende alene eller sammen med personen med alkoholproblemet, kan komme på et gratis og uforpligtigende forbesøg på Behandlingscenter Møllen.

 

Hvordan foregår vores alkohol rådgivning?

Inden du beslutter, om vi skal hjælpe dig med alkohol rådgivning eller alkoholbehandling, skal du lære os at kende. Det har du mulighed for, når du vælger et uforpligtende forbesøg.

Under forbesøget får du alle oplysninger omkring vores alkoholbehandling og Møllen.

Hvis det er dig, der overvejer alkoholbehandling, får du tilbudt at blive vist rundt af og få en snak med en af de beboere, som allerede er i behandling på Mølle. Vi oplever, at de mennesker vi allerede er i gang med at hjælpe, er de bedste til at vise, hvordan Møllen gør en forskel for mennesker, der har brug for hjælp til at fravælge alkohol.

 

Du er i de bedste hænder

Når du besøger os, møder du Erik, vores daglige leder.

Mange kender Erik fra TV2´s dokumentarprogram "Ultimatum", hvor han i samråd med pårørende til aktive alkoholikere, udfører "Interventioner".

Denne metode er nogle gange nødvendig, når en alkoholiker er i total "benægtelse" omkring sit alkoholproblem.

Ofte er et formøde på Møllen længe nok til at tage beslutningen om at vælge alkohol rådgivning eller -behandling. Vores mål er altid, at mødet skal skabe den tryghed der er nødvendig for at tage beslutningen. Vores erfaringen er, at et forbesøg er udslagsgivende til at træffe en beslutning.

 

Intervention og alkoholbehandling  Alkoholproblemer - alkoholmisbrug

I nogle tilfælde har vi oplevet, at erkendelsen af problemet er så svær, at der har været brug for en intervention. Det kan virke voldsomt, men er i virkeligheden et udtryk for dyb kærlig og omsorg til et menneske, der har et problem. Og på dette område, har Erik stor erfaring.

Erik Hansen er medejer og daglig leder af Behandlingscenter Møllen, hvor han også har sin daglige gang. Eriks virksomhed "Misbrugskonsulenterne" er også en del af Møllen. Du kan læse mere om Erik på hjemmesiden www.misbrugskonsulenterne.dk og evt. se et afsnit af "Ultimatum".

 

Danmarks førende indenfor alkohol rådgivning og -behandling.

Behandlingscenter Møllen er Danmarks førende center for alkoholbehandling og vi er også et af de ældste. Igennem 20 år har rigtig mange mennesker fået løst deres alkoholproblemer hos os.

Personalestaben på Møllen har selvfølgelig en høj grad af faglig uddannelse. Vi tror dog på, at vores succes også beror på, at vi selv har prøvet at have problemer med alkohol, og har fået hjælp til at få dem løst.

På den måde kan vi møde dig der hvor DU er. Vi møder dig som menneske og ikke kun som fagperson. 

 

Behandling med Minnesotakuren

Vi anvender Minnesota modellen til at behandle vores klienters alkoholproblemer, og omkring 80% af de behandlede er konstateret ædru 1 år efter endt behandling. Det er en rigtig god statistik, sammenlignet med tallene fra det offentlige behandlingssystem!

Ring og få en snak med Erik om, hvordan I griber lige netop Jeres situation an, og arranger eventuelt et formøde med ham. Ring eller skriv til Erik på Tlf: 60224618 eller erikhansen@mollen.dk