Alkoholafvænning og Alkoholrådgivning

Afvænning af alkohol eller medicin afhængige  - har du selv, eller en du holder af et problem? 
Alkoholafvænning er måske løsningen - ring anonymt og gratis!

Du vil altid komme til at tale med en kompetent person, som selv har været i Minnesotabehandling og nu er ædru alkoholiker. Sammen drøfter vi problemet nærmere, og tager en snak om, hvad du kan gøre i den aktuelle situation.

Ring uforpligtende, gratis og anonymt på Tlf. 7026 1224

 

 

Alkoholafvænning

På vores hjemmeside finder du mere information om, hvordan du eller en du holder af kan blive hjulpet ud af et alkoholmisbrug. Vi er et behandlingssted, der anvender Minnesota-modellen i vores arbejde, og det giver resultater for langt de fleste. Læs mere om alkoholafvænning på hjemmesiden.

 

 

Alkoholafvænning

Behandlingscenter Møllen er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning ca. 80% af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru.

Klik på Behandling i menuen ovenfor, hvis du vil læse mere om alkoholafvænning.

Er du, eller en du holder af, ude i et alkoholmisbrug, har du muligheden for at få hjælp til alkoholafvænning. Behandlingscenter Møllen er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholafvænning af alkohol- og medicinafhængige. Klik ind på linkene øverst på siden og læs mere om alkoholafvænning.

Er du i tvivl om du har brug for en alkoholafvænning så ring på vores døgntelefon 7026 1224. Du vil altid komme til at tale med en kompetent person som selv har været igennem en alkoholafvænning.

Her på hjemmesiden finder du mere information om det at være ramt af et alkoholmisbrug, samt mulighederne for et behandlingsforløb på Behandlingscenter Møllen.

 

Alkoholafvænning - Behandlingscenter Møllen
Alsted Skovvej 5 • 7160 Tørring
Tlf. 7026 1224 • info@mollen.dk