Alkoholrådgivning ABC

Vi tilbyder nu alkoholrådgivning i Århus, Ålborg, Odense og København

Dansk Alkohol Behandlings Center Møllen er et af de mest anerkendte alkoholbehandlingscentre i Danmark. Vi dækker hele landet med fokus på alkoholrådgivning til alkoholmisbrugere i Øst-, Midt-, Syd- og Nordjylland, Fyn og hele Sjælland.

Dansk Alkohol Behandlings Center Møllen er ikke at forveksle med det offentlige, som tilbyder alkoholbehandling i flere former.


De almindelige former for behandlings- og terapitilbud, der findes i Danmark:

  1. Antabus, som ikke har den store effekt. Ca. 2 % klarer sig med denne metode, der ikke kan betegnes som alkoholbehandling

  2. Ambulant terapi eller alkoholbehandling i offentligt (eller privat regi). Tilbudet er fristende, fordi du samtidig bor hjemme under alkoholbehandlingen. Denne behandlingsform bør undgås, da mange falder for fristelsen til at drikke under forløbet, da muligheden herfor er tilstede. Effekt ca. 6-8 % efter gennemført alkoholbehandling

  3. Socialpædagogiske tilbud som varer 3-9 måneder kan være godt for stærkt socialt belastede alkoholikere og narkomaner. Disse tilbud er ofte under Kristne funderede organisationer som Lænken, KFUM, Blå Kors. mm.

  4. Minnesota behandling, som er den mest effektive form for alkoholbehandling med en effekt på op til ca. 80 %.

 

 

Alkoholbehandling

Dansk Alkohol Behandlings Center Møllen tilbyder døgnrådgivning til alkoholmisbrugere og rådgivning til pårørende. Alkoholbehandling efter Minnesota modellen i døgnregi afskærmer den afhængige fra alkohol under alkoholbehandlingen. Vi tilbyder alkoholbehandling under de fysisk absolut bedste forhold i Danmark.

Alkoholbehandlingen varetages af uddannede terapeuter med mange års erfaring. Der er selvfølgelig stor forskel på resultaterne af en behandling som har en varighed af nogle timer tre gange i ugen og den behandling, der modtages i døgnbehandling. Disse to behandlingsformer kan ikke sammenlignes fordi den ambulante ikke kan gå i dybden med problemer der i mange år har gjort ondt på sjælen.

På Møllen får du en alkoholbehandling der er skræddersyet til dig. Vores erfarne behandlere tilrettelægger sammen med dig det forløb som kan hjælpe dig igennem din alkoholbehandling

 

 

Ingen ventelister på alkoholbehandling

Hos os er der løbende indskrivning. Vi modtager klienter til alkoholbehandling alle ugens dage, døgnet rundt. Vi har som hovedregel altid plads til at modtage akutte klienter. Når du har besluttet dig, er det vigtigt at starte alkoholbehandlingen med det samme. Det giver de bedste resultater!

 

 

Ingen offentlig registrering

Hos Dansk Alkohol Behandlings Center Møllen garanteres 100 % anonymitet. Du bliver ikke registreret! Vi har ikke samarbejde med det offentlige eller indberetningspligt.

Vær opmærksom på at selvom det offentlige tilbyder anonym alkoholbehandling, så gælder anonymiteten kun samtalerne. Hvis du skal have medicinsk behandling bliver du registreret og denne registrering følger dig resten af livet. Hos os er du 100 % anonym.

 

 

Er det nu nødvendig med alkoholbehandling?

Er du i tvivl om hvorvidt du eller en du kender, har et behandlingskrævende problem?

Hvis du læser denne side er det nok fordi der er et problem som vil kræve alkoholbehandling for at blive løst!

Ofte bliver beslutningen om alkoholbehandling udskudt til skaderne er blevet så store, at der ikke længere er tvivl. Ægteskab og arbejde er måske mistet og børnene har levet adskillige år med en far eller mor med et alkoholmisbrug.

Kontakt os for rådgivning! Det er fortroligt, uforpligtende og gratis! T: 7026 1224

 

 

 

Alkoholbehandling, efterbehandling og familiebehandling/tilbud

Vores alkoholbehandling har en varighed på mellem 5 og 6 uger. Herefter følges alkoholbehandlingen op af 11 måneders efterbehandling af 1 dags varighed, én gang om måneden. De pårørende tilbydes et 3-dages familiekursus. Familiekurset er med i alkoholbehandlingstilbudet.

I forløbet er der endvidere tilbud om samtaler med nærmeste pårørende og arbejdsgiver. Disse samtaler foregår med en behandler på centeret.

 

 

Alkoholbehandling efter Minnesota modellen

På centret tilbydes alkoholbehandling efter Minnesota modellen – en af de ældste og mest anerkendte behandlingsformer, der har hjulpet millioner af mennesker verden over. Alkoholbehandlingen tager udgangspunkt i Anonyme Alkoholikeres 12. Trins program.

 

 

Alkoholbehandling og økonomi

Møllen tilbyder at hjælpe dig med at undersøge de økonomiske muligheder for behandling. Du vil være sygemeldt fra dit arbejde og mange har mulighed for at financiere behandlingen gennem en forsikring eller har andre muligheder som eksempelvis en fond eller skattefradragsret. Derved bliver det ikke så bekosteligt at gå i alkoholbehandling.

 

 

Alkoholrådgivning ABCTransport lige til døren

Møllen tilbyder at hente dig på din bopæl. Det er dog altid bedst hvis du og din familie i første omgang kommer til en samtale så du kan beslutte om dette er stedet for dig at gå i alkoholbehandling.

Ring på vores døgntelefon 7026 1224, Dansk Alkohol Behandlings Center Møllen

 

 

 

Kontakt os


Udfyld formularen hvis du gerne vil ringes op - både hvis du gerne vil vide mere om alkoholbehandling, eller hvis du er pårørende.